Om Fionie

Fionie har rødder i hjertet af det odenseanske, og er inspireret af alle de smukke steder vi har på Fyn. Derfor var det da også helt naturligt, at navnet på virksomheden skulle afspejle dette. Derfor hedder vi i dag Fionie, som er en tidlig udgave af Fyn. 

Vores produkter afspejler den nordiske stringens, men er tilføjet et strejf af eventyr (Vi er jo fra Odense) i form af smukke farver og broderier. Duge og servietter produceres hovedsageligt i 100% hør. 

Hør har mange gode egenskaber som f.eks. høj slidstyrke, smuk tekstur samt en evne til at både tilføje kulde og varme, hvilket også ses i vores produkter alt afhængig af hvornår og hvordan de anvendes. 
Hør har en antiseptisk funktion, hvilket vil sige, at det er bakteriehæmmende. Derfor er du sikker på, at have din dug fra Fionie i rigtig mange år.
De lange fibre, som hørren består af gør den mere eksklusiv end bomuld pga. en længere forarbejdningsproces. Derudover sikrer de lange fibre desuden den lange levetid på produkterne, da de er sværere at slide op. 

Fionie er stiftet af mig, Julie Toftbjerg, i foråret 2020. Jeg er uddannet lærer fra Læreruddannelsen i Odense i sommeren 2020. Sideløbende med mit lærerstudie er interessen for handel og iværksætteri vokset. Derfor måtte jeg da også forsøge at følge den drøm, og få de to interesser til at gå op i en højere enhed.

Hvis du har nogle spørgsmål til forretningen, forhandling af produkterne eller noget helt trejde, er du mere end velkommen til at tage kontakt.
Det kan du gøre på mail hello@fionie.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Fionie ApS  CVR: 41535571  Tlf. +45 51 90 10 71
Rikkeshave 76, 5250 Odense SV